De maat bepalen van jouw toekomstige trampoline

Je vraagt ​​​​je misschien af, wat zijn de beste maat trampolines om te kopen? Je bent niet de enige, dit is namelijk een van de meest gestelde vragen. Enkele andere vragen die je jezelf misschien stelt, zijn hoeveel ze kosten en welke trampolinematen er zijn? Welnu, sommige van deze vragen zijn een stuk gemakkelijker te beantwoorden dan andere.

De reden waarom het zo moeilijk is om een ​​trampoline van de beste maat te kiezen, is dat er veel factoren een rol spelen bij het kopen, waaronder de trampolinemaat die je nodig hebt en je budget. Wij helpen je graag op weg met een aantal tips

De standaard trampolinemaat

De meest standaard trampoline maat ligt tussen de 2 en 4 meter. Het is natuurlijk afhankelijk van de vorm en grootte van jouw tuin, welke het meest geschikt is. Heb je een grote tuin, wil je wellicht ook een grote trampoline. Wanneer je juist een kleine tuin hebt met weinig ruimte, is het misschien beter om voor een kleinere trampoline te gaan. De trampoline van 244 cm is ideaal voor kleine tuinen. Het grote verschil tussen kleine en grote trampolines, is dat op kleinere trampolines vaak maar één iemand tegelijkertijd op kan springen. Bij de grotere trampolines kun je er met meer personen tegelijk gebruik van maken.

Een nieuwe trampoline kopen? Houdt er dan ook rekening mee dat de trampoline nog gemonteerd moet worden en ingegraven. Dit kan uiteraard een specialist van Etan Trampolines voor je doen. Daarnaast kun je er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen, volg dan wel goed  de instructies op. Zodat de trampoline goed in elkaar zit en de kuil eronder diep genoeg is.